dijous, 2 de juny del 2011

Espelt Coralí 2010



D.O: Empordà

Preu: 6€ aprox.

Varietats: Merlot i Garnatxa negra.





Quan veus per primera vegada aquest vi, et dones compte que el nom se li escau perfectament, doncs es mostra amb un color Corall brillant. Aquest color és gràcies a la varietat merlot que porta. El cos, li dóna la Garnatxa negra.

Quan apropes la copa, comences a notar els aromes de fruites vermelles, de les que destaca la cirera, amb un record lleuger de gerds. És un vi molt aromàtic. Hi pots trobar un polsim de pebre blanc.

Quan passa aquest vi coralí per la boca, confirmes els sabors que has descobert abans, sabors de fruita vermella fresca amb un punt làctic. És un vi molt fresc, glicèric amb un sabor persistent en boca.

Aquest vi marida molt bé amb “empanada”, pizza, embotit amb un bon pa amb tomàquet. Si aquest pa està fet amb massa mare millor que millor. Vi perfecte per un sopar amb un cel estrellat i amb un fons de música de “Simply Red” amb el seu “Stars” ó amb “Something Got me Started”. Potser amb una de les millor cançons de Michael Jackson, “Man in the mirror” començaràs una gran nit.

2 comentaris:

  1. He provat alguns vins de l'Espels quan he estat per l'Empordà, sobretot blancs i la relació qualitat-preu és molt bona fins i tot als resturants. Ara bé, aquest rosat no. De fet no m'agraden gens els rosats.

    ResponElimina
  2. El mon del rosat està començant ara, pero crec que es una bona el.lecció avegades. Crec que si proves el Brunus Rosar T'agradaràs. Es un Montsant.

    ResponElimina