divendres, 17 de juny del 2011

Bertha - Brut Nature Reserva




D.O: Cava

Preu: 9€ aprox.

Varietats: Macabeo, Xarel·lo i Parellada






Quan estava mirant una llista de caves, la vista es va parar en aquest, “Bertha”, hem va sembla una etiqueta elegant, a part de un nom original. El vaig comprar per provar-lo personalment, per si ens transmetia el mateix que havia pensat . La conclusió va ser, “Comprar aquest cava, es una aposta segura”. I per ser un Reserva el seu preu es molt atractiu.

Quan fiques el cava a la copa, observes el seu color groc com un camp d’ordi apunt de segar amb el reflexos del sol. Les seves bombolles fines, ens mostren un rosari amb marxa lenta però segura degut a la seva criança. El seu aroma es afruitat amb records florals.

Quan el poses en boca, te notes de llevats frescos i com amagat sota un “Esfumato” com el la “Giconda” notes elements làctics. Et refresca i neteja tota la boca. El carbònic, et fa pessigolles per la boca finament, doncs està plenament integrat.

Aquest Cava pot maridar perfectament en un aperitiu amb gambés de Palamós, amb unes coques de recapte, truites,.. També en un segon plat de Peix blanc. Quedaria perfecte amb un rap a la brasa, si pot ser fet a “Getaria”.Perfecte, per una nit de Lluna plena, amb un bon “Tiramisú” o un “Tartufo” i brindant amb la teva parella. Potser la veu de Charles Trenet amb “La mer”, o la de Jaques Brel amb “Ne me quitte pas”. Si com a final sona “La Bohème” de Charles Aznavour, segur que acabeu brindant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada