dimecres, 25 de maig del 2011

Volandera 2010





D.O: Navarra
Preu : 7€ aprox.
Varietal: Garnatxa.







Un vi que pots regalar tant per la seva qualitat com la seva presentació. En botella un tant especial com si de gasosa es tractés.

A la vista te un color de cirera brillant amb molta força, es nota que es jove. Quan t’aproximes la copa es com si a una botiga de “xuxes” entressis. Aromes de Mores, de “nubes”, de regalèssia, fins i tot pots notar l’aroma de sugus de maduixa. Això et fa pensar que el vi serà de una extrema dolçor, però no serà així, un cop aquest vi entra a la boca, la dolçor es menor del que esperaves. Et venen notes de fruita fresca de maduixes, gerds amb un lleu record de magrana. Quan travessa la boca es nota la seva joventut, sense gens d’astringència. Un vi sense pretensions, però que et fa un dinar o sopar molt agradable.

Vi per maridar amb una bona pizza artesana, panninis, uns bons cargols a la llauna, perfecte per acompanyar una bona coca de recapte. Si el sopar s’acompanya fons musical de soul , unes veus com aretha Franklin o Amy WineHoouse. Potser un disc, si pot ser vinil millor, com la BSO de “Cotton Club” o fins i tot un mica de senyor “Stevie Wonder” . Potser acabes la velada cantant “I just call to say I love you!!!”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada